Tomater

Costoluto Genovese Info - Hvordan dyrke Costoluto Genovese tomater

Costoluto Genovese Info - Hvordan dyrke Costoluto Genovese tomater
  • 3910
  • Pierce Walters

STARTE FRØPLINGER Så frø 1/4 tomme dypt og 1 tomme fra hverandre i en beholder med frøstartmiks. Hold fuktig, men ikke fuktig og veldig varm, 80 ° F (27 ° C). Gi en sterk lyskilde til frøplanter er klare til å plante ute. Når du er 2 tommer høye, transplanterer du i individuelle 4-tommers potter og begraver stilkene opp til bunnen av bladene.

  1. Er Costoluto Genovese tomater bestemt eller ubestemt?
  2. Hvordan vokser italienske arvestomater?
  3. Hvor høye vokser Costoluto-tomater?
  4. Er Costoluto Genovese en arvestomat?
  5. Hvor store får Costoluto Genovese tomater?
  6. Er Cherokee lilla tomater bestemt eller ubestemt?
  7. Hva er de beste sykdomsresistente tomatene?
  8. Er arvestomater vanskeligere å dyrke?
  9. Hva er de beste tomatene å dyrke i potter?
  10. Hvordan dyrker du Fiorentino-tomater?
  11. Hvordan vokser Marmande-tomater?
  12. Hva er Marmande tomater?

Er Costoluto Genovese tomater bestemt eller ubestemt?

Genovese har unike flikete, karminrøde frukter med vertikale rygger etset dypt inn i huden. Når de er skiver, ser disse tomatene ut som blomster - og smaken er ubeskrivelig deilig. Stor frukt bæres på ubestemte vinstokker som krever staking.

Hvordan vokser italienske arvestomater?

Lær å dyrke italiensk arvestomat

Instruksjoner - Så frø innendørs deep "dypt. Tomater er følsomme for frysende temperaturer, så vent med å transplantere utendørs til jorden er varm. Plante i full sol.

Hvor høye vokser Costoluto-tomater?

En type frukt, den vokser hovedsakelig som en årlig plante - noe som betyr at den vanligvis bare vokser best i en enkelt vekstsesong. Costoluto Fiorentino er kjent for å vokse til en høyde på omtrent 2.00 meter (6.50 fot).

Er Costoluto Genovese en arvestomat?

Historiske notater: Costoluto Genovese tomat er en italiensk arvestomatsort. Den sterkt flikete og ofte kronglete formen er en indikasjon på tomatvarianter fra begynnelsen av det 19. århundre, men gjør en raritet i dagens grønnsakshage. Costoluto Genovese's fantastiske smak er intens og syrlig.

Hvor store får Costoluto Genovese tomater?

Costoluto Genovese

Så frø innendørsDager å spireModen høyde
Feb. - Mars7 - 10 dager6 - 7 fot

Er Cherokee lilla tomater bestemt eller ubestemt?

Cherokee Purple tomatplanter er ubestemt, noe som betyr at plantene vil fortsette å vokse og produsere tomater til den første frosten om høsten. Som de fleste tomater, vokser Cherokee lilla tomater i nesten ethvert klima som gir rikelig med sollys og tre til fire måneder med varmt, tørt vær.

Hva er de beste sykdomsresistente tomatene?

Sykdomsresistente tomatvarianter

Er arvestomater vanskeligere å dyrke?

Voksende arvestomater kan være vanskelig, men ofte krever mer arbeidskraft og produserer lavere avlinger enn moderne tomatvarianter. Den største bekymringen med produksjon av arvestomater er sykdom. ... Som et resultat kan det hende at arvestykker ikke produserer så lenge som sykdomsresistente varianter.

Hva er de beste tomatene å dyrke i potter?

De beste tomatene til beholdere: cherrytomater

Hvordan dyrker du Fiorentino-tomater?

Vekstinstruksjoner

Så 1 cm dypt i skuffene eller alternativt to frø per gryte og velg den sterkeste frøplanten. Bruk kompost for flere formål for å dekke frø. Plant ut i et drivhus fra april til juni, og begrens deretter planten til seks fagverk for frukt av bedre kvalitet. Hold det vannet for å forhindre at frukten splitter.

Hvordan vokser Marmande-tomater?

Så tomatene mine 'marmande'

Tilsett pottejord spesielt for såing av opptil ca. 2/3 av beholderen og tamp lett ned. Fyll deretter til toppen uten å tampe ned den nye jorda. Så frøene dine, med en avstand på ca. 4 cm fra hver enkelt frøplante - noen få frø midt i en gryte vil være nok. Vann regelmessig.

Hva er Marmande tomater?

Marmande er en beefsteak-type tomat som er den sorten som er elsket av franske helligdager. Planten produserer store ujevne frukter av dyp rød. Det er et senere modent utvalg, men den rike søte smaken er absolutt verdt å vente på.

Voksende basilikum fra stiklinger for å få flere planter raskt ... og billig!
Voksende basilikum fra stiklinger for å få flere planter raskt ... og billig!Det er lett å rote basilikumskjær i vann eller potteblanding. ... Gryter ...
Hvordan dyrke dagligvarebutikk Basil - Planting Supermarket Basil
Trinn 1: Riv basilikum i to. Ta basilikumet ut av potten og trekk komposten / rotkulen forsiktig i to stykker. ... Trinn 2: Planter opp det sunneste. ...
African Blue Basil Care Hvordan dyrke afrikanske basilikumplanter
Afrikansk blå basilikumpleie krever de beste forholdene; full sol, leirete jord som er rik på næringsstoffer og godt drenert, og moderat fuktighet og ...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.