Våningshus

Et vintage bondegård med stil å spare

Et vintage bondegård med stil å spare
  • 1707
  • Michael Williams
  1. Hva er vintage bondegårdsstil?
  2. Hvordan pynter du et gammelt våningshus?
  3. Hva erstatter moderne våningshusstil?
  4. Hva er tradisjonell våningshusstil?
  5. Hvorfor er våningshusstil så populær?
  6. Hva er forskjellen mellom våningshus og moderne våningshus?
  7. Er våningshustrenden over 2020?
  8. Hva er gode våningshusfarger?
  9. Kan du blande moderne og våningshusinnredning?
  10. Går Gray ut av stil 2020?
  11. Er låvedører ute av stil 2020?
  12. Er Shabby Chic fortsatt i stil 2020?

Hva er vintage bondegårdsstil?

True Vintage Farmhouse har alle de sanne elementene i vintage og en følelse av originalitet. periodeinspirert belysning, trekk og skap. Og møbler og apparater er tro mot stilen. Selv tilbehør er en del av våningshusutseendet.

Hvordan pynter du et gammelt våningshus?

10 måter å få bondegårdsstil i hjemmet ditt

  1. Nøytrale farger på veggene. Det første trinnet i å oppnå et våningshusutseende er definitivt nøytrale malingsfarger. ...
  2. Innlemme dimensjon. ...
  3. Bland gamle og nye elementer. ...
  4. Unngå lyse farger. ...
  5. Brukes med trådkurver. ...
  6. Innlemme tre. ...
  7. Farmhouse Light Fixtures. ...
  8. Mal gamle møbler.

Hva erstatter moderne våningshusstil?

Farmhouse vil ikke være i stil, men en ny dekorfetter er nå på scenen og får mye oppmerksomhet! Det kalles COUNTRY CHIC!

Hva er tradisjonell våningshusstil?

Tradisjonell våningshusstil er designstilen som hyller ekte gårdskjøkken fra fortiden. Enkle shaker-skap, skolehusinspirert belysning, blandede metaller, benkeplater i kleberstein, en forkle "vaskehus" -vaske og en ombygd treøy er vanlige elementer i tradisjonelle gårdskjøkken.

Hvorfor er våningshusstil så populær?

Gårdsstil er populær av noen grunner ..

1 - Det er varmt og tilgjengelig som (jeg tror) er følelsen som de fleste vil ha i hjemmet for seg selv og for sine gjester. 2 - Det er en ganske allsidig stil som passer godt sammen med andre stiler som industriell eller tradisjonell.

Hva er forskjellen mellom våningshus og moderne våningshus?

Moderne våningshusdesign tar den komfortable, avslappede våningshusstilen og legger til moderne detaljer som glatte linjer, blanke detaljer og nøytrale fargevalg. Det er mindre rustikk, mer sofistikert og bruker moderne designelementer som hvitevarer i rustfritt stål, benkeplater i granitt og elegant belysning.

Er våningshustrenden over 2020?

UT: Gårdshus, hytte, nautisk og rustikk-moderne utseende. Disse stilene er det siste tiåret, ifølge designere hos Living Spaces, en California-basert møbelforhandler, og Fixr, en online ressurs for ombyggere av hjemmet.

Hva er gode våningshusfarger?

Når det gjelder å velge malingsfarger for ditt hus i gårdshusstil, fungerer nøytrale og jordfarger best fordi de får rom til å se lysere, større og mer innbydende ut. Gå med nyanser av beige, solbrun, brun og hvit. Hvis du trenger aksentfarger, velger du lyseblå, gul og grønn.

Kan du blande moderne og våningshusinnredning?

Du kan blande i våningshus med tradisjonelle, eller til og med våningshus med moderne. Hjemmet ditt skal være en refleksjon av deg og din stil, og hvis du elsker et par stiler ... det er det du bør gjøre!

Går Gray ut av stil 2020?

Helhvit eller helgrå dekor

Faktisk var flertallet av designerne enige om at vi kommer til å se mindre kule grå og hvite i 2020. "Grå vil bevege seg i en aksentposisjon, og ikke lenger være en hovedfarge," sa en.

Er låvedører ute av stil 2020?

Låvedører

Kanskje på riktig sted i riktig rom er denne typen dører fortsatt passende, men for det meste av landet er den malplassert og for konstruert. Hvis du leter etter en plassbesparende dør, er en lommedør som glir inn i veggen mer funksjonell og tar ingen veggplass.

Er Shabby Chic fortsatt i stil 2020?

Nå, med et mer moderne preg, føles den nye Shabby Chic frisk og oppdatert, men fortsatt vakker, myk og trøstende, og det er grunnen til at vi har forelsket oss i det - og mens vi blir bundet hjemme er det det perfekte tidspunktet gjeninnføre den til våre hjem. ... Heldigvis gir Shabby Chic seg også DIY-talsmenn!

17 urter du kan vokse i vann
Noen av de enkleste og mest populære urtene dyrket i vann er:Salvie.Stevia.Timian.Mynte.Basilikum.Oregano.Sitronbalsam.Hvilke urter kan vokse i bare v...
32 grønnsaker som elsker kjølig vær
32 grønnsaker som elsker kjølig værArtisjokker (Cynara scolymus) ... Arugula (Eruca vesicaria) ... Rødbeter (Beta vulgaris) ... Bok Choy (Brassica rap...
19 raskt voksende grønnsaker for raske hageresultater
19 raskt voksende grønnsaker for raske hageresultaterReddiker. Hvis du trenger en avling for å vokse raskt, er reddik tankene mine. ... Rødbeter. Rødb...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.