Bregner

Boston bregner utetemperatur

Boston bregner utetemperatur
  • 1329
  • Jacob Bradley

En av de eldste plantene i verden, Boston Ferns liker sterkt, men indirekte sollys og optimale temperaturer på 60 ° F - 75 ° F / 15 ° C - 24 ° C, men tåler temperaturer så lave som 50 ° F / 10 ° C.

  1. Hvilken temperatur tåler en bregne fra Boston?
  2. Hva er den laveste temperaturen en bregne tåler?
  3. Kan en bregne fra Boston bo utenfor?
  4. Når kan jeg ta Boston-bregnen min utenfor?
  5. Trenger Boston bregner sol?
  6. Kan du overvanne en bregne?
  7. Hvor kaldt er for kaldt for bregner?
  8. Can Ferns holder seg ute om vinteren?
  9. Kommer Boston bregner tilbake hvert år?
  10. Gjør bregner som kaffegrut?
  11. Kan du plante Boston bregner i hagen?
  12. Kan Boston bregner leve ute om vinteren?

Hvilken temperatur tåler en bregne fra Boston?

Boston bregner trives i temperaturer på 60- og 70-tallet, men tåler en og annen sprengning av kald luft på 40 til 50 grader i noen timer. En gang i måneden om våren og sommeren, gi dem en vannløselig gjødsel. På våren kan store planter enkelt deles og omplottes.

Hva er den laveste temperaturen en bregne tåler?

Mange kan overleve kalde og varme temperaturer. ... I den kaldeste enden av skalaen kan hardføre bregner overleve temperaturer ned til minus 50 grader Fahrenheit.

Kan en Boston bregne leve utenfor?

Selv om Boston-bregne ofte blir dyrket som et husplante, trives det utendørs i varme, fuktige klimaer i USDA-soner 9-11. Med tilstrekkelig fuktighet kan planten tåle tørrere klima. Frost kan drepe bregnen til bakken, men den vil komme tilbake på våren. ... Planten foretrekker rik, organisk jord.

Når kan jeg ta Boston-bregnen min utenfor?

Som tropiske planter trives Boston bregner i varme, fuktige forhold. Du kan dyrke dem utendørs om sommeren nesten hvor som helst, men når høsten kommer, overlever de bare i de mest kalde klimaene. Toleransen for bregnevær i Boston er at temperaturene skal være helt rette - ikke for varme og ikke for kalde.

Trenger Boston bregner sol?

Boston bregner er den perfekte verandaen, da de trives i mye indirekte lys. Morgensol er ideell, ettersom full ettermiddagssol kan brenne bladene. ... Boston bregner dyrket innendørs bør plasseres nær et vindu, men ikke i direkte sollys.

Kan du overvanne en bregne?

Overvannede bregner kan slippe bladene eller løvet kan gulne. Du kan merke en grønn, moset vekst på toppen av jorden, eller det kan dannes grå sopp. Overvanning av bregner utgjør risikoen for rotrot og andre soppsykdommer.

Hvor kaldt er for kaldt for bregner?

I den kaldeste enden av skalaen kan hardføre bregner overleve temperaturer ned til minus 50 grader Fahrenheit. Imidlertid har hardføre bregner i USDA soner 2 til 6 en tendens til å være halvgrønne. I de fleste tilfeller er det trygt å la mange hardføre bregner være ute hele vinteren. Noen få er imidlertid bare kaldharde til USDA-soner 6 eller 7.

Can Ferns holder seg ute om vinteren?

Hardy bregner tåler vintertemperaturer utendørs, ifølge Clemson Cooperative Extension, men mange kan også overleve høy varme. Av denne grunn er hardføre bregner et utmerket valg for utendørsbeholdere året rundt i de fleste klima.

Kommer Boston bregner tilbake hvert år?

Som mange andre varianter av semitropiske planter, vokser Boston bregne som en flerårig i varme klima, men vil ikke overvintre i områder som opplever frysende temperaturer. I kaldt klima må du ta denne typen bregner innendørs eller dyrke den som en årlig.

Gjør bregner som kaffegrut?

Kaffegrut er ikke bra for bregner. Bruk av flytende kaffe, brukt eller fersk kaffegrut eller et hvilket som helst annet kaffebasert produkt som gjødsel for bregner, vil hemme veksten av plantene. Kaffe tilfører jorden for mye nitrogen for en bregne.

Kan du plante Boston bregner i hagen?

6 typer bregner som er ideelle for utendørs hager

Julebregne er lett å dyrke i et bredt spekter av miljøer, men full skygge eller delvis skygge er ideelle. Boston bregne: Også kjent som sverdbregne, Nephrolepis exaltata er en eviggrønn flerårig urteaktig plante.

Kan Boston bregner leve ute om vinteren?

De som er i subtropiske soner uten frost og frysende temperaturer, kan lære å overvintre en bregne fra Boston utendørs. I USDA Hardiness Zones 8b til 11 er det mulig å tilby utendørs vinterpleie for Boston fern.

12 Varmetolerante grønnsaksplanter for en sommerhage
12 Varmetolerante grønnsaksplanter for en sommerhageSøtpoteter. Gi deg tid til været er så varmt som det er å komme i ditt område for å plante disse l...
7 årlige blomster som vokser i skyggen
Hvilke blomstrende ettårige vokser i skyggen?Hva er de beste flerårige blomstene for skygge?Hvilke blomster gjør det bra i sol og skygge?Hvilke blomst...
Hvordan dyrke en kjøkkenhage
Topp 10 regler for dyrking av en kjøkkenhageStart Small. Hvis du begynner på den første hagen din, kan du hjelpe deg med å unngå følelsen av å bli ove...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.