Anlegg

Agurkplanteavstand for høye avlinger i hager og potter

Agurkplanteavstand for høye avlinger i hager og potter
  • 1969
  • Henry Hill

Plasser radene 18-24 tommer fra hverandre, eller mer hvis du planlegger å gå regelmessig mellom radene. Hvis du planlegger å plante agurkene dine i grupper, så plant frøene i grupper på 3, med en avstand på 18 tommer mellom hver gruppe i alle retninger.

  1. Hvor langt fra hverandre skal jeg plante agurkplanter?
  2. Hva skjer hvis du planter agurker for tett sammen?
  3. Hvor mange agurker kan en plante produsere?
  4. Hva er den beste gjødsel for agurk?
  5. Kan du overvanne en agurkplante?
  6. Hva skjer hvis grønnsaker plantes for tett sammen?
  7. Hva skjer hvis squash blir plantet for tett sammen?
  8. Hva skjer hvis du planter busker for tett sammen?
  9. Hvorfor har agurkplantene mine mange blomster, men ingen frukt?
  10. Er kaffegrut bra for agurkplanter?
  11. Skal jeg klype av agurkblomster?

Hvor langt fra hverandre skal jeg plante agurkplanter?

Plasser rekker med agurker 3 til 4 meter fra hverandre. Planter frø i henhold til instruksjonene for frøpakken. Å plante 6 tommer fra hverandre og en tomme dypt er typisk for mange agurksorter.

Hva skjer hvis du planter agurker for tett sammen?

Å plante agurker for tett sammen fører til at blader og vinstokker konkurrerer med hverandre om sollys og reduserer luftsirkulasjonen, noe som kan oppmuntre til sykdommer. En tett matrise av agurkranker er også vanskelig å navigere senere når du går gjennom lappen for å høste frukt.

Hvor mange agurker kan en plante produsere?

Hvor mange agurker skal jeg plante? Forvent å få 10-20 agurker per plante. Det er omtrent to til tre pund. Beitsorter vil produsere i den øvre enden av dette estimatet; kutte varianter vil produsere i den nedre enden av dette estimatet.

Hva er den beste gjødsel for agurk?

Agurker har lave nitrogenbehov, men de trenger høyt kalium og høyt fosfornivå. Med kommersielle gjødselformler betyr dette at det første av de tre tallene på pakken skal være lavere, for eksempel 5-10-10. Eller tallene totalt sett skal være lave, for eksempel 4-4-4, i stedet for 20-20-20.

Kan du overvanne en agurkplante?

Overvann er en av de verste tingene som kan skje i en hage. Selv om du kanskje tror du hjelper agurkene dine ved å vanne oftere, kan for mye vann skade og raskt drepe dem ved å la røttene sitte i fuktig jord og ved å fjerne gunstig oksygen fra jorden.

Hva skjer hvis grønnsaker plantes for tett sammen?

Skadedyr og sykdom

Dårlig luftsirkulasjon kan føre til en økning av soppsykdommer, som muggsopp, i en overfylt hage. Skadedyr, inkludert bladlus og midd, kan også lettere bevege seg mellom planter hvis de er plassert så tett at de berører.

Hva skjer hvis squash blir plantet for tett sammen?

Kanskje du kan konstruere en trellis bak den hevede sengen og veve noen av tvinningsstenglene inn i den. Til slutt vil hvert anlegg, hvis det får tilstrekkelig plass, produsere mer enn nok squash for deg og din familie. Med dem overfylte som de er, produserer de kanskje ikke mye i det hele tatt.

Hva skjer hvis du planter busker for tett sammen?

Busker og trær som vokser ut av plassen, har ofte problemer med å få næringsstoffene de trenger og blir derfor mer utsatt for skadedyr og sykdomsproblemer.

Hvorfor har agurkplantene mine mange blomster, men ingen frukt?

Men hvis du ser kvinneblomstene på agurkplantene dine, men de ikke "setter" frukt, kan problemet være at du ikke har pollinatorer. ... Hver morgen samler du pollen fra stammen i midten av de mannlige blomstene, og overfører deretter pollen til stigmaet i midten av de kvinnelige blomstene.

Er kaffegrut bra for agurkplanter?

Å TILLEGGE DEM I HAGEN DIN TIL Å UNDERTRYKKE SVAMMESYKDOM

Når det organiske materialet råtner i hagen din, kan de stoppe soppsykdommer, inkludert Fusarium, Pythium og Sclerotinia. ... Bønner, agurker, spinat og tomatplanter er testet med begrunnelse, og det er bevist at de stopper sykdommen.

Skal jeg klype av agurkblomster?

A: Klem av blomstene hvis du vil ha mer stamme- og bladvekst - spesielt hvis planten er ung. Du kan fjerne blomster på bunnen, slik at planten vil fokusere mer på de øverste agurkene (dette vil også holde agurker fra bakken).

Brokkoli for kjølig værhøst
Brokkoli er en kult sesongavling, så den bør startes på sen vinter eller tidlig på våren (avhengig av klimaet) for en tidlig sommeravling, eller midt ...
Plante brokkoli
Brokkoli krever et område med eksponering for full sol (6 til 8 timer per dag). Mangel på sollys kan gi tynne, leggy planter og underhoder. Plant i et...
Voksende problemer med brokkoli
Hvis brokkoli ikke kommer til å gå i det hele tatt, er andre potensielle skyldige overbefolkning, skade på rotsystemet eller transplantasjon av frøpla...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.