Dymondia

Dymondia Plenpleie - Tips om bruk av Dymondia som erstatning for gress

Dymondia Plenpleie - Tips om bruk av Dymondia som erstatning for gress
  • 4516
  • Peter Kennedy
  1. Hvordan vedlikeholder du Dymondia?
  2. Kan du klippe Dymondia?
  3. Hvor lang tid tar det for Dymondia å spre seg?
  4. Er Dymondia et gress?
  5. Kan du gjødsle Dymondia?
  6. Hvor dype er Dymondia-røtter?
  7. Hvorfor blir Dymondia hvit?
  8. Er Kurapia invasiv?
  9. Hva er Dymondia Margaretae?
  10. Hva er Silver Carpet bakdeksel?
  11. Hva er Kurapia?
  12. Hvordan forplanter du Dymondia?

Hvordan vedlikeholder du Dymondia?

Riktig pleie av dymondia er enkelt.

  1. Vann det regelmessig det første året. Ikke over vann de påfølgende årene.
  2. Deadhead blomstene etter at de har falmet.
  3. Beskytt dymondia mot frost.

Kan du klippe Dymondia?

Dymondia margaretae eller Silver Carpet er et flott lavt voksende bunndekke du kan bruke som erstatning for plenen. Denne planten har vakker sølvfarget, olivengrønt løvverk med fine gule blomster om sommeren. ... Denne utskiftningen av plenen krever aldri klipping.

Hvor lang tid tar det for Dymondia å spre seg?

Når den først plantes, vil dymondia trenge sjenerøs vanning, tykk mulch og vanlig luke i omtrent seks måneder, eller til den sprer seg for å dekke åpne områder.

Er Dymondia et gress?

Dymondia (Dymondia margaretae), også kjent som sølvteppe, er verdt å vurdere hvis du bor i et varmt klima - bruk dymondia som gresserstatning er egnet i USDA plantehardiness soner 9b til 11.

Kan du gjødsle Dymondia?

Gjødsel er ikke nødvendig, men kan oppmuntre til tett matt og kraftig vekst. Gjødsel for dette, med en allsidig organisk gjødsel med lav styrke. Mat plantene bare en gang i året på sen vinter eller tidlig på våren.

Hvor dype er Dymondia-røtter?

Som med alle planter krever suksess med Dymondia tilstrekkelig jordforberedelse. Till jorden til en dybde på minst 10 inches, og bryt opp harde områder og store kluter. Husk at røttene trenger mye plass til å streife omkring.

Hvorfor blir Dymondia hvit?

For mye vann, og det er også død. Det har en nyttig vane å rulle bladene på bladene innover når det blir tørst, så hvis du ser det ser veldig hvitt ut (bladets underside er hvitt), vet du at det har alvorlig behov for vann.

Er Kurapia invasiv?

Er Kurapia invasiv? Kurapia er en steril sort, så den produserer ikke noe levedyktig frø. Dens vegetative spredning kan kontrolleres med barrierer som betong eller bøyeplate. Kurapia var fast bestemt på å være ikke-invasiv som screenet av UC Davis-forskere ved hjelp av et risikovurderingsverktøy for ugress.

Hva er Dymondia Margaretae?

Innfødt til kystslettene i Sør-Afrika, er Dymondia margaretae (Silver Carpet) en langsomt spredt eviggrønn flerårig danner en tett sølvgrønn matte over tid og kveler nesten alle ugress. ... Sølvteppe trives i dårlig, steinete jord, tørke og saltspray. Best i full sol i godt drenert jord.

Hva er Silver Carpet bakdeksel?

Sølvteppe er en bakkeklemme flerårig og vokser 1-3 tommer. høy og sakte spredt flere meter bred. ... Innfødt til Sør-Afrika har sølvteppe blitt introdusert i hager i California som et bakdeksel for bruk i små mellomrom, mellom belegningsstein og for steinhagesituasjoner.

Hva er Kurapia?

Kurapia er en lavt voksende, urteaktig, flerårig dicot bunndekke som tilhører familien Verbanaceae eller Verbena. Den robuste strukturen gjør den ideell til mange bruksområder. Kurapia fungerer godt for å dekke motorvei og motorvei, hustak, offentlige bruksområder, kommersielle eiendommer og solfartslandskap.

Hvordan forplanter du Dymondia?

Vegetativ forplantning gjøres best på sen vinter eller tidlig på våren når planten forbereder seg på sin nye vekstsesong. Tippskjær kan lages av skudd fra jordstenglene, og ved hjelp av et rothormon bør de rote i løpet av 3-4 uker. Plasser spisser i godt drenert sandjord og hold dem fuktige, men ikke våte.

Plantenæringsstoffer for grønnsakshager
Gjødselvalg De fleste gartnere bør bruke en komplett gjødsel med dobbelt så mye fosfor som nitrogen eller kalium. Et eksempel vil være 10-20-10 eller ...
Soil Making the Kitchen Garden
Hvordan lager du kjøkkenhagejord?Hvordan starter jeg en kjøkkenhage?Hvordan lager jeg god jord til grønnsakshagen min?Hvordan lager du en kjøkkenhage ...
Organisk gjødsel og jordendringer
Organiske endringer Organiske jordendringer endrer jordstrukturen når de spaltes, slik at den absorberer og holder på vann og næringsstoffer mer effek...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.