Tomat

Fem spørsmål med tomatekspert Craig LeHoullier

Fem spørsmål med tomatekspert Craig LeHoullier
  • 1304
  • Peter Kennedy
  1. Hvordan sparer du Craig lehoullier tomatfrø?
  2. Hva er den mest populære tomatplanten?
  3. Hva er den hjemmelagde tomaten som smaker best?
  4. Hva er kjendistomater bra for?
  5. Hvordan sparer du tomatfrø på papirhåndklær?
  6. Vasker jeg tomatfrø?
  7. Hva er den beste sandwich-tomaten?
  8. Hva er den enkleste tomat å dyrke?
  9. Hva er de beste sykdomsresistente tomatene?
  10. Hvordan kan jeg gjøre tomatene mine mer smakfulle?
  11. Hvilken tilstand har de beste tomatene?
  12. Hva er den søteste tomatsorten?

Hvordan sparer du Craig lehoullier tomatfrø?

Dette er en veldig enkel måte å spare små mengder tomatfrø på. Skjær den modne prøven tomat i to og samle noen av frøene. Det kan være lurt å legge dem i en sil og skylle dem litt, og skyve massen mot siden av silen for å rense så mye av massen du kan.

Hva er den mest populære tomatplanten?

Mest populære tomatvarianter: Hybrid tomater

Hva er den hjemmelagde tomaten som smaker best?

For rik, balansert smak, prøv Bonnie Original, Big Beef, Red Beefsteak arvestykke, Better Boy, smak favoritt Cherokee Purple, og enhver All America-vinner. Tomater i full størrelse med søte eller lave syreegenskaper inkluderer Lemon Boy, Mr. Stripete arvestykke, Bush Goliath og Black Prince arvestomat.

Hva er kjendistomater bra for?

Det er en solid, allsidig tomat som kan brukes fersk eller til matlaging, hermetisering, juice, salsa eller til kutting. Den største kontroversen om kjendis blant gartnere er smaken, som har blitt beskrevet som "gjennomsnittlig.”Av den grunn bruker noen produsenter det utelukkende til matlaging.

Hvordan sparer du tomatfrø på papirhåndklær?

Alt du trenger å gjøre er å skjære opp tomaten din og presse ut frøene mens du smører dem over et papirhåndkle. La dem tørke på papirhåndkleet i en uke eller så. Når de er helt tørre, kan du bare brette papirhåndkleet og legge det i en pose eller konvolutt.

Vasker jeg tomatfrø?

Vask frø i vanlig vann, i saltvann, i varmt vann (rundt 122 ° F - kokende vann er 212 ° F - så dette er bare varmt vann) i 15 minutter er alle metoder for å kontrollere frøbårne sykdommer. Prosessen for å gjære tomatfrø er enkel. ... Hell av søppel fra toppen; sil ut frøene og skyll i en sil.

Hva er den beste sandwich-tomaten?

Hva de er gode for: Skiver til salater, smørbrød eller burgere. Hva de er: Formet mer som sylindere, plommer og romatomater er best for bearbeiding og hermetisering. De har vanligvis færre frø og er generelt et bedre valg i lavsesongen. Romaer er en type plommetomat.

Hva er den enkleste tomat å dyrke?

Cherry Tomatoes er de enkleste tomatene for nybegynnere å dyrke. De produserer avling etter avling og har svært få problemer!

Hva er de beste sykdomsresistente tomatene?

Sykdomsresistente tomatvarianter

Hvordan kan jeg gjøre tomatene mine mer smakfulle?

Tilberedning av tomater lavt og sakte i olivenolje og kraftig krydder vil konsentrere smaken og trekke mesteparten av vannet ut. Drypp tomatene dine med olivenolje og smak til med salt og pepper, og stek deretter i en 200-graders ovn i omtrent en time til en og en halv time.

Hvilken tilstand har de beste tomatene?

California

California State produserer 255 388 tusen centum vekt (cwt) tomater hvert år. Derfor er det den høyeste produsenten av tomater i USA og blant de høyeste tomatprodusentene i verden.

Hva er den søteste tomatsorten?

1. 'Golden Sweet': De ubestemte vinrankene er preget av den søteste og mest smakfulle gule druetomaten, og produserer mange blanke gullfrukter som er sprekkfast, faste og kjøttfulle. 2. 'Isis Candy': Dette er en veldig pen kirsebærtomat med gyldne frukter stripete med rødt.

Kontrollere hagejord Kan du teste jord for skadedyr og sykdommer
Jordtesting for hageproblemer Akkurat som jordprøver er tilgjengelige for å bestemme næringsverdier eller mangler i jorda, kan jord også testes for sy...
Jordgasseringsguide - Når skal du fumigere jord
De fleste fumiganter krever en jordtemperatur mellom 45 og 85 grader Fahrenheit på en jorddybde på 6 tommer for å aktivere. Siden du må påføre røykemi...
Graptosedum Plantepleie Hvordan dyrke en Succulent solnedgang i California
Graptosedum 'California Sunset' er ikke kaldharde, så hvis du bor i en sone som blir kaldere enn 30 ° F (-1.1 ° C), er det best å plante denne sukkule...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.