Palm

Foxtail Palm Diseases - Hvordan behandle syke Foxtail palmer

Foxtail Palm Diseases - Hvordan behandle syke Foxtail palmer
  • 4995
  • Richard Franklin

Du kan kanskje redde treet ved alvorlig beskjæring for å fjerne alle berørte fronds. Du kan også behandle den syke foxtail-palmen med et soppdrepende middel registrert for bladskader. Bladspredning er noen ganger relatert til jernmangel (se informasjon nedenfor).

  1. Hvordan behandler du palmesykdom?
  2. Hva er den beste gjødsel for foxtail palmer?
  3. Hvordan tar du vare på foxtail palmer?
  4. Hvordan behandler du stamråte på palmer?
  5. Kan du overvann et palme?
  6. Hva dreper palmetrærne mine?
  7. Hvordan redder du en døende foxtail palm?
  8. Brukes kaffegrut bra for palmer?
  9. Hva er forskjellen mellom en kongelig palme og en foxtail palm?
  10. Hvor lang tid tar det å ta voksehalepalmer?
  11. Hvor høy vil en foxtail palm bli?
  12. Er halehåndflatene giftige for hunder?

Hvordan behandler du palmesykdom?

I de fleste tilfeller vil bladflekker ikke drepe treet, og soppdrepende midler er vanligvis ikke nødvendig. Hvis skaden blir alvorlig, kan soppdrepende spray som inneholder kobber brukes (se tabell 1 for spesifikke produkter). Hvis palmefrukt brukes til mat, er kobbersoppmidler de eneste godkjente soppdrepende midler.

Hva er den beste gjødsel for foxtail palmer?

Vanligvis for palmer, bruk en gjødsel med forholdet 2N (nitrogen) -1P (fosfor) -3K (kalium) -1MG (magnesium) slik som 8-2-12-4 pluss mikronæringsstoffer som er 100% N med langsom frigjøring K. Bruk en hastighet på 1.5 kg./ 100 kvm. ft. hver tredje måned; Februar, mai, oktober og desember.

Hvordan tar du vare på foxtail palmer?

Mens palstertrevet er noe tørkebestandig, oppmuntrer regelmessig vanning optimal vekst og et frodig, eksotisk utseende. Regelmessig vanning er nødvendig til treet er etablert, vanligvis om ett eller to år. Omsorg for foxtail palmer bør omfatte mulching, men mulch bør ikke klemme kofferten.

Hvordan behandler du stamråte på palmer?

Det er ingen metoder for å forebygge eller kurere denne sykdommen. Håndflaten bør fjernes umiddelbart og den syke koffertdelen ødelegges, men ikke resirkuleres.

Kan du overvann et palme?

Overvann kan drepe håndflaten eller føre til ulike sykdomsproblemer. Et av tegnene på overvannet palme er visnet baldakin av treet og misfarging av blad. Hvis du merker at det yngre bladverket og bladene som er nye, er brune, kan det være tegn på overvanning.

Hva dreper palmetrærne mine?

DAVIE, Fla. (AP) - Floridas ikoniske palmer blir angrepet av en dødelig sykdom som gjør dem til tørkede chips på flere måneder, uten sjanse for utvinning når de blir syke.

Hvordan redder du en døende foxtail palm?

Du kan kanskje redde treet ved alvorlig beskjæring for å fjerne alle berørte fronds. Du kan også behandle den syke revstertpalmen med et soppdrepende middel som er registrert for bladskader.

Brukes kaffegrut bra for palmer?

Jeg hadde en e-post fra en leser om palmetrærne hans. De hadde det ikke bra, selv ikke med næringsstoffene han matet dem. Jeg anbefalte at han brukte den gamle Florida-behandlingen av brukt kaffegrut rundt bunnen av trærne. ... Prosessen fungerte, og han var glad for at håndflatene var lykkelige.

Hva er forskjellen mellom en kongelig palme og en foxtail palm?

Den kongelige håndflaten er preget av en glatt grå koffert med en lysegrønn kronaksel. Voksne varierer fra 50 til 80 meter høye. Denne håndflaten er en populær landskapsplante på grunn av høyden og det rene, støvelløse utseendet. ... Foxtail palms har det som kalles "plumose" blader, noe som betyr at de har et fjæraktig eller fjærlignende utseende.

Hvor lang tid tar det for foxtail palmer å vokse?

Foxtail Palm

Foxtail kan nå opp til 32 fot høye, men stopper vanligvis i omtrent halvparten av denne høyden innendørs. Den vokser vanligvis mer enn en fot i året og kan nå full høyde på 20 år eller mindre.

Hvor høy vil en foxtail palm bli?

Foxtail palms lengde fra 8 til 10 fot. De er også relativt tolerante for bladene er vind og salt.

Er halehåndflatene giftige for hunder?

Foxtail planter kan være risikabelt for hunden din. De piggfrøhodene til foxtail-planten kan jobbe seg inn i hvilken som helst del av hunden eller katten din, fra nesen til mellom tærne og inne i ørene, øynene og munnen.

Juni Høst på den sørlige halvkule
Juni er den tregeste tiden på året i hagene i de kjølige, tempererte områdene på den sørlige halvkule - Australia, New Zealand, Sør-Afrika, Argentina,...
Juni Planting på den sørlige halvkule
Tropiske og subtropiske regioner: aspargeskroner, bønner, rødbeter, bønner, bokhvete, kål, gulrøtter, selleri, kinakål, karse, endiv, fennikel, salat,...
May Garden på den nordlige halvkule
Kan du starte en hage i mai?Hva skal jeg gjøre i hagen min i mai?Hva kan jeg plante i mai i Nord-India?Hva kan jeg plante i Stillehavet Nordvest i mai...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.