Creeper

Golden Creeper Care Tips for dyrking av Golden Creeper In Gardens

Golden Creeper Care Tips for dyrking av Golden Creeper In Gardens
  • 3731
  • Lester Lawrence

Golden creeper planter trenger full sol. De tåler saltspray, men tåler ikke å bli oversvømmet av saltvann i lange perioder. De er også et utmerket erosjonskontrollerende anlegg.

  1. Hvordan holder du Virginia creeper under kontroll?
  2. Bør Virginia Creeper kuttes?
  3. Hvorfor er Virginia Creeper døende?
  4. Hvordan tar du vare på et krypeanlegg?
  5. Er Virginia creeper selvklamrende?
  6. Er Virginia Creeper giftig for hunder?
  7. Hvor raskt vil Virginia creeper vokse?
  8. Hvor mye kan du redusere Virginia creeper?
  9. Hva spiser Virginia creeper?
  10. Som er den beste Virginia creeper?

Hvordan holder du Virginia creeper under kontroll?

Når den er etablert, vil Virginia creeper oftest ikke kontrolleres med en enkelt herbicidpåføring, og flere applikasjoner vil være nødvendige for å oppnå akseptabel kontroll. Bare ikke-selektivt herbicid etter oppblomstring (glyfosat) må brukes til å undertrykke eller kontrollere denne ugresset.

Bør Virginia Creeper kuttes?

Beskjæring. Beskjær Virginia Creeper vinstokker godt om vinteren eller tidlig på våren hvert år for å holde dem under kontroll, spesielt hvis de truer med å vokse over takrenner eller angripe på trær. Vinranker som er løsrevet, vil ikke festes på nytt til en overflate, så de bør trimmes bort, som alle døde eller syke vinstokker.

Hvorfor er Virginia Creeper døende?

Noen rapporterer at deres Virginia creeper dør fra toppen. Dette skjer når hvite fluer eller sopp angriper planten. Denne ranken er vanligvis sykdomsfri. Når det er ekstreme værforhold som fuktig vær etterfulgt av tørt vær, ses sykdommer i denne kryperen.

Hvordan tar du vare på et krypeanlegg?

Creepers trenger en hageseng for å vokse, men hvis du ikke har en fullverdig hage, kan de også dyrkes i potter og plante dem om våren for å se den blomstre om sommeren. Du vil ha en kompostrik jord for å se krypplantene dine blomstre vakkert. Vann krypplantene dine for å holde jorden fuktig.

Er Virginia creeper selvklamrende?

Parthenocissus tilhører de selvklebende klatreplantene. Dette betyr at de klatrer langs en vegg eller et gjerde med små fastholdte røtter som kommer fra grenene, akkurat som Ivy og Climbing Hydrangea. Du kan veilede disse klatreplantene i utgangspunktet, men så kan de fortsette å klatre oppover uavhengig.

Er Virginia Creeper giftig for hunder?

Virginia creeper har minimal risiko for dyr, men den dyrkes ofte i folks hager, og de modne fruktene er attraktive for kjæledyr og barn.

Hvor raskt vil Virginia creeper vokse?

Dette opprinnelige vintreet vokser lett 30 fot i en enkelt vekstsesong - og ofte topper 50.

Hvor mye kan du redusere Virginia creeper?

Virginia creeper er et solid vintreet som tåler drastisk beskjæring og drar nytte av fjerning av halvparten til to tredjedeler av det siste års vekst.

Hva spiser Virginia creeper?

Virginia creeper har få skadedyr, men får mat av den japanske billen. voksne japanske biller og noen få innfødte biller og larver, spesielt sfinxmøll. Beskjær når som helst for å forme planten eller holde den i grensene.

Som er den beste Virginia creeper?

Parthenocissus himalayana (Himalaya Virginia creeper) god selvklamrende klatrer, spesielt kraftig. Høyde og spredning 9 m.

Hvorfor faller alle bladene av julestjernen min??
Julestjerner vil klassisk slippe bladene hvis de blir utsatt for plutselige temperaturendringer, trekk eller for kjølig eller tørr rom. De vil også mi...
Hvordan holder du julestjerne året rundt?
Plasser dem i et lyst rom borte fra trekk. De gjør det best i rom mellom 55 og 65 F om natten og 65 til 70 F om dagen. Hold julestjerner borte fra kjø...
Hva er den beste måten å vanne julestjerner på?
Den beste måten å vanne en julestjerneplante på er å sette planten i kjøkkenvasken og deretter mette planten sakte til vannet drypper gjennom drenerin...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.