Reddiker

Hvordan dyrke reddiker (Raphanus sativus)

Hvordan dyrke reddiker (Raphanus sativus)
  • 3015
  • David Taylor

Plante reddikfrø direkte i hagejorden, da transplantasjon kan forstyrre rotsystemene. Så frø en halv til en tomme dyp og en tomme fra hverandre (med mindre annet er spesifisert) i rader med en avstand på 12 inches fra hverandre. Inntil været blir for varmt, plant hver ytterligere hver 10. til 12. dag med radisefrø.

  1. Hvordan dyrker du raphanus sativus?
  2. Hvordan dyrker du reddiker fra reddiker?
  3. Hva er den beste måten å dyrke reddiker på?
  4. Hvor lang tid tar daikon reddiker å vokse?
  5. Hvor mange reddiker vil en plante produsere?
  6. Gjør reddiker formere seg?
  7. Må reddiker trenger full sol?
  8. Hva ikke å plante med reddiker?
  9. Hva skal ikke plantes med reddiker og hvorfor?
  10. Gjør reddiker som kaffegrut?
  11. Hvor ofte må reddiker vannes?

Hvordan dyrker du raphanus sativus?

Så frø i full sol direkte i hagen 1/4 til 1/2 "dypt, og stram jorden noe etter plantingen. Tynn til 4 eller 6 "fra hverandre for å sikre tilstrekkelig rom for rotutvikling. Før du sår, må du sørge for at jorden er dyrket og løs så dypt som reddikene vil være lange. Hevede senger er ideelle for lange reddiker.

Hvordan dyrker du reddiker fra reddiker?

Voksende reddiker fra reddiker

Du kan kutte toppen av en reddik og plassere den i vann, men dette vil vanligvis bare vokse flere blader og ingen grønnsaker. I stedet for å prøve å vokse en reddiketopp, prøv å kutte av tuppen med røttene fortsatt intakte. Spissen kan deretter plantes i fuktig, fruktbar jord.

Hva er den beste måten å dyrke reddiker på?

For det meste er reddikfrøvekst best når de plantes i kjølig jord; tidlig på våren eller høsten er de foretrukne årstidene for mange varianter. Sørg for å få jorden i god form før du planter - løs, full av krydret organisk materiale, men ikke altfor fruktbart. Fuktighet og jorddybde må også være riktig.

Hvor lang tid tar daikon reddiker å vokse?

Forvent ca 60 dager til modenhet. Den kan dyrkes både på våren og på høsten. Finn frø på Burpee.

Hvor mange reddiker vil en plante produsere?

Hvor mange reddiker vil en plante produsere? Ett reddikfrø produserer bare en reddikplante og en reddikplante produserer bare en reddik. Heldigvis vokser reddiker veldig raskt, så hvis du vil ha mye reddiker, er det bare å plante mye frø, så får du en overflod av reddiker om tre til fire uker.

Gjør reddiker formere seg?

Reddiker reproduseres av frø, og dette er vanligvis formen som gartnere bruker til å plante fordi de vokser raskt, spesielt vårreddik. ... Disse frøene kommer fra frøbøtter produsert av den modne planten, og de kan forbli levedyktige eller fem år eller lenger, ifølge California Invasive Plant Council.

Må reddiker trenger full sol?

Voks reddiker i full sol eller delvis skygge. ... Reddiker foretrekker en jord pH på 5.5 til 6.8. Radise Planting Time. Reddiker er en kjølig væravling.

Hva ikke å plante med reddiker?

På den annen side anbefales det ikke å plante flere avlinger nær reddiker:

Hva skal ikke plantes med reddiker og hvorfor?

Andre Radish Companion Plants

Vær forsiktig når du planter nær brassicas (som brokkoli), da reddiker kan tiltrekke loppebiller, noe som vil skade bladene på denne planten. Hyssop er heller ikke kompatibel med reddiker.

Gjør reddiker som kaffegrut?

Å plante reddiker sammen med gulrøttene dine er alltid en god anbefaling. Reddiker elsker også kaffegrut og spirer mye raskere enn gulrøtter.

Hvor ofte må reddiker vannes?

Radise planter kan sikkert takle en lett vanning 4-5 ganger i uken, bare sørg for at jorden ikke blir for fuktig. En fin måte å holde jorden fuktig på er ved å mulke med gressklipp, halm eller avisstrimler.

Vegetabilsk hage mikroklima
Hva er mikroklima i grønnsakshager. Mikroklima er områder i hagen din som varierer i mengder sollys, vind og nedbør de får. Mikroklima i grønnsakshage...
Stekte rotgrønnsaker
Enkle, klassiske stekte rotgrønnsaker Legg rotgrønnsakene og rødløken på et ristet bakeplate. Drypp med 1/4 kopp olivenolje, dryss med 1 1/2 ts kosher...
Vegetabilsk lapskaus laget enkelt
Hvordan lager du grønnsakssuppe fra bunnen av?Hvilke grønnsaker er bra for lapskaus?Hvilke grønnsaker er i frossen lapskaus?Hvor mange kalorier er det...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.