Agurker

Planting av sitron agurk - Hvordan dyrke en sitron agurk

Planting av sitron agurk - Hvordan dyrke en sitron agurk
  • 3686
  • William Hensley

Såing av frø innendørs:

  1. Direkte såing anbefales, men for å få et forsprang kan du dyrke agurker innendørs 3-4 uker før siste frost i individuelle biologisk nedbrytbare potter innendørs. ...
  2. Så frø ½ inches dypt i frøstartformelen.
  3. Hold jorden fuktig ved 70 grader F.
  4. Frøplanter dukker opp om 7-14 dager.

  1. Hvor lang tid tar det før sitrongurker vokser?
  2. Vil sitrongurker klatre?
  3. Kan du Trellis sitron agurker?
  4. Kan du dyrke agurker fra kjøpte agurker?
  5. Trenger sitrongurker full sol?
  6. Hvordan vet du når sitrongurker er klare til å plukkes?
  7. Hvorfor er agurkene mine gule og runde?
  8. Bør du beskjære en agurkplante?
  9. Trenger agurker trellis?
  10. Trenger agurker full sol?
  11. Er Epsom salt bra for agurker?
  12. Kan du dyrke sitrongurker i en hengende kurv?

Hvor lang tid tar det før sitrongurker vokser?

Når skal du høste sitrongurker

Disse grønnsakene vokser raskt; de er klare til å plukkes så snart 60 dager etter plantingen. Du vet at det er på tide å høste når agurkene begynner å bli fra grønne til gule.

Vil sitrongurker klatre?

Start utendørs - Siden medlemmer av agurkbitefamilien (inkludert meloner, squash og agurker) ikke liker å ha forstyrrelsene, prøver vi å plante frøene direkte i hagen. ... Gi dem en trellis - Agurker elsker å klatre, så vi setter opp en solid trellis for å vokse opp.

Kan du Trellis sitron agurker?

Trellising. Å dyrke sitrongurker vertikalt sparer plass; espalier som kan bære vekten kan også øke fruktutbyttet til hver plante. Plasser spalter rundt plantene på tidspunktet for plantingen for å unngå å skade de voksende plantene senere; de skal være 6 meter høye for å gi tilstrekkelig støtte.

Kan du dyrke agurker fra kjøpte agurker?

I teorien, ja, du kan plante frø fra en agurk som er kjøpt, men sannsynligheten for at de noen gang frukter er tvilsom. ... Fordi agurker i dagligvarebutikker er F1-hybrider, noe som betyr at de ikke vil "avle sant". Dette betyr at de består av to eller flere forskjellige varianter, så hvem vet hva du vil få.

Trenger sitrongurker full sol?

Imidlertid krever sitron agurkplanter fullt sollys og rik, godt drenert jord - omtrent som alle andre agurksorter. En skje kompost eller godt råtnet gjødsel får sitron agurkplantninger til en god start.

Hvordan vet du når sitrongurker er klare til å plukkes?

Velg dem når de bare begynner å bli gule. Hvis endene er gule, er det et tegn på at de er overmodne. Mørk gul hud betyr også at du har ventet litt for lenge på å høste. Agurkene er fremdeles spiselige, men du liker kanskje ikke tykkere hud og mer bitter smak.

Hvorfor er agurkene mine gule og runde?

Du bør ikke la agurker bli gule. Hvis du støter på en gul agurk, er den vanligvis over moden. ... Agurker blir bitre av størrelse og gule agurker er vanligvis ikke egnet til konsum. En gul agurk kan også være et resultat av et virus, for mye vann eller en næringsbalanse.

Bør du beskjære en agurkplante?

Beskjæring av agurker hjelper til med å opprettholde balansen mellom vintrevekst og fruktproduksjon. Beskjær utenfor grener, blader, blomster og frukt etter behov gjennom hele vekstsesongen. ... Sideskudd, blomster og frukt som utvikler seg på de nedre 5-7 bladknutene, bør fjernes.

Må agurker trellis?

Agurker har to forskjellige vekstvaner: busk og vintreet. Bush-varianter er kompakte og krever ikke en espalier. De er ideelle for dyrking i containere eller små hevede senger. ... I store hager blir vinstokker ofte igjen for å vokse på bakken, men denne praksisen fremmer sykdom.

Trenger agurker full sol?

Grønnsaker som produserer frukt, som tomater, agurker og aubergine, trenger all solen de kan få. Hvis du skal prøve å dyrke grønnsaker i skyggen, husk at de fortsatt trenger mye vann –– og vann og skygge er perfekte forhold for snegler og snegler.

Er Epsom salt bra for agurker?

Agurkene dine kan være litt forvitret og slitte i midten av sesongen. Du kan bruke Epsom Salts som en måte å grønne dem opp og gi dem et løft. ... Dette gjelder både agurk med beholder og jord. Hvis du dyrker agurker i beholdere, bør du mate dem minst 2x per måned når de produserer.

Kan du dyrke sitrongurker i en hengende kurv?

Hengende kurver er ideelle for dyrking av agurker. Agurker som vokser hengende fra en kurv i stedet for å ligge på jorden, er rettere, mer ensartet i form og mindre utsatt for sykdom.

Tre Informasjon om Bee Bee Tree
Informasjon om Bee Bee Tree
Bietreet, også kjent som koreansk evodia (Evodia daniellii syn. ... Treet er lite, vanligvis ikke mye høyere enn 8 meter.), og de mørkegrønne bladene ...
Lam Hvordan dyrke lammets ører (Stachys byzantina)
Hvordan dyrke lammets ører (Stachys byzantina)
Stachys byzantina er ekstremt lett å dyrke i tørr til middels fuktig jord på et solrikt sted, men de kan være for aggressive i jord som er for rik. Fo...
Sprinklersystemer vs. Drypp vanning, fordeler og ulemper
Er drypp vanning bedre enn sprinklere?Hva er ulempene med sprinkler vanning?Hvilket vanningsanlegg er mest effektivt?Noe som ikke er fordelen med spri...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.