Tomat

Liste over ubestemte tomater fra A til Å

Liste over ubestemte tomater fra A til Å
  • 1938
  • Mark Cole
  1. Hvilke varianter av tomater er ubestemte?
  2. Er Cherry Tomato bestemt eller ubestemt?
  3. Er store røde kirsebærtomater bestemte eller ubestemte?
  4. Hva er de best bestemte tomatene?
  5. Hva er de to typene tomatplanter?
  6. Hvordan vet jeg om tomatplanten min er bestemt eller ubestemt?
  7. Er biffstomat bestemt eller ubestemt?
  8. Er Early Girl tomat bestemt eller ubestemt?
  9. Er kaffegrut bra for tomatplanter?
  10. Er kjendis tomat bestemt eller ubestemt?
  11. Hvordan beskjærer du en ubestemt tomatplante?
  12. Er druetomatplanter ubestemt?

Hvilke varianter av tomater er ubestemte?

Mange av de mest populære tomatene, 'Beefsteak', 'Big Boy', 'Brandywine', 'Sungold' og 'Sweet Million' er ubestemte. Det samme er kirsebærvarianter og de fleste arvestykker. Tidlige produserende varianter som 'Celebrity' og 'Early Girl' er ubestemte.

Er Cherry Tomato bestemt eller ubestemt?

De beste typene av cherrytomater å dyrke innendørs er den ubestemte varianten, ifølge HGTV. De har en lang vekstsesong og produserer en rikelig avling av kirsebær- eller drue-størrelse tomater i forskjellige størrelser gjennom hele vinteren.

Er store røde kirsebærtomater bestemte eller ubestemte?

Røde kirsebær store fruktede tomater produserer deilig søte, bittesmå røde tomater for din spiseglede. ... Denne tomatplanten vokser høye, ubestemte vinstokker som gir en rikelig høst hele sesongen.

Hva er de best bestemte tomatene?

Kirsebærtomater er godt representert blant tidlig bestemte tomater, og en ny, ny gulgull buskekirsebær, 'Patio Choice Yellow', har blitt kåret til vinneren av All America Selections 2017.

Hva er de to typene tomatplanter?

Tomatplanter har en av to vekstvaner:

Hvordan vet jeg om tomatplanten min er bestemt eller ubestemt?

Ubestemte varianter har blader som er fordelt mer og ser mer ut som vinstokker. Sjekk blomster- og fruktproduksjonen. Hvis tomatplanten blomstrer samtidig og produserer alle tomatene samtidig, er det en bestemt tomat.

Er biffstomat bestemt eller ubestemt?

Noen av de mest populære tomatene å dyrke, inkludert 'Beefsteak', 'Big Boy', 'Brandywine', 'Sungold' og 'Sweet Million', er ubestemte varianter. Tidlig produserende varianter, som 'Early Girl', er også ubestemte.

Er Early Girl tomat bestemt eller ubestemt?

Early Girl er en cultivar av tomat med ubestemt vekst, noe som betyr at den produserer blomster og frukt til den blir drept av frost eller en annen ekstern faktor (kontrast til en bestemt cultivar, som vil vokse til en begrenset, forhåndsdefinert form og være mest produktiv for en stor høst før du dør eller avtar ...

Er kaffegrut bra for tomatplanter?

Høy i nitrogen, de kan få et nytt liv som en naturlig gjødsel og avskrekkende skadedyr, og er ideelle for bruk i dyrking av tomater. ... Avhengig av det tiltenkte resultatet, kan kaffegrut spres rundt bunnen av tomatplanter eller brukes i kompost for dem.

Er kjendis tomat bestemt eller ubestemt?

Kjendis blir noen ganger betraktet som en halvbestemt tomatplante, fordi den vokser til en viss høyde (3 til 4 fot), men fortsetter å produsere frukt hele sesongen til frost. ... Motstandsdyktig mot verticillium vissne (V), fusarium vissne løp 1 og 2 (F), nematoder og tobakk mosaikk virus (T).

Hvordan beskjærer du en ubestemt tomatplante?

For å beskjære en ubestemt tomat riktig, beskjær alle suger fra bakkenivå og opp til den andre blomsterklyngen. Se diagram 2. Følg de samme instruksjonene som for bestemte tomater. Beskjæring av tomater oppmuntrer til større fruktproduksjon på toppen av planten.

Er druetomatplanter ubestemt?

Druetomatplanter som vokser i 5-fots rekkevidde inkluderer "Red Grape", "Cupid F" og "Tami G", som alle er ubestemte varianter. På grunn av sin større størrelse har disse druetomatplantene fordel av staking.

Hagemyte Legg ikke grus til hagebeholderne dine
Du kan finne denne myten nesten hvor som helst du leser om omplanting av planter eller dyrking av grønnsaker i beholdere. Legg til et lag med grus i b...
Caliche Hvordan vite om hagen din har denne vanskelige jordtypen, pluss tips for å jobbe med Caliche
Hvilken type jord er caliche?Hvordan vet jeg om jorden min er god for hagearbeid?Hvordan bryter du gjennom caliche?Hva myker hard jord?Bryter Gips opp...
Hvordan dyrke høne- og kyllingsukkulenter
Planter dem i sandjord eller tilsett kompost, pottejord, grus eller vermikulitt i bakken for å hjelpe med drenering. Høner og kyllinger overlever i jo...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.