Calibrachoa

Ingen blomster på calibrachoa - tips for å få calibrachoa til å blomstre

Ingen blomster på calibrachoa - tips for å få calibrachoa til å blomstre
  • 4622
  • Henry Hill

Forsikre deg om at plantene dine er på et sted hvor de blir varme og får sollys. Dette vil hjelpe dem å begynne å produsere rikelig blomstring. I høyden av sommeren kan det motsatte være sant, og plantene dine kan bli for varme. Forsikre deg om at de får nok vann, men ikke la jorden bli fuktig.

  1. Hvorfor blomstrer ikke blomstene mine?
  2. Hva er galt med Calibrachoaen min?
  3. Hvordan holder du en Calibrachoa-blomstring?
  4. Hvor lang tid tar det Calibrachoa å blomstre?
  5. Hvorfor blomstrer ikke Marigolds mine?
  6. Hvordan oppfordrer jeg plantene mine til å blomstre?
  7. Hvordan gjenoppliver jeg Calibrachoa?
  8. Liker Calibrachoa sol eller skygge?
  9. Hvordan gjødsler du Calibrachoa?
  10. Blomstrer Calibrachoa hele sommeren?
  11. Trenger Calibrachoa deadheading?
  12. Hvordan holder du Superbells blomstrende?

Hvorfor blomstrer ikke blomstene mine?

Skygge: Mangel på tilstrekkelig lys er en annen veldig vanlig årsak til at mange plantetyper ikke blomstrer. Planter kan vokse, men ikke blomstre i skyggen. ... Tørke: Blomster eller blomsterknopper tørker og faller av når det er midlertidig mangel på fuktighet i plantene. Feil beskjæring: Noen planter blomstrer bare på fjorårets tre.

Hva er galt med Calibrachoaen min?

De fleste produsenter har sett calibrachoa som viser symptomer på interveinal klorose i de nye bladene. Dette er ganske vanlig og er vanligvis forårsaket av jernmangel indusert fra høy pH i vekstmediet. Den ideelle pH-verdien for vekstmedium for calibrachoa er 5.4-5.8.

Hvordan holder du en Calibrachoa-blomstring?

Trives i full sol med seks til åtte timer med direkte sollys hver dag, tåler calibrachoa også delvis skygge, der den blomstrer noe mindre voldsomt. Planten trenger regelmessig vanning hver uke i vekstsesongen og mer hvis du dyrker den i en beholder. La jorden tørke helt ut mellom vanningene.

Hvor lang tid tar det Calibrachoa å blomstre?

Frøplanter dukker opp om 10-14 dager. Så snart frøplanter dukker opp, sørg for rikelig med lys på en solrik vinduskarm eller dyrk frøplanter 3-4 tommer under lysstoffrør som er slått på 16 timer per dag, av i 8 timer om natten.

Hvorfor blomstrer ikke Marigolds mine?

Marigolds i overdreven rik (eller overgjødslet) jord kan være frodig og grønn, men kan gi få blomster. Dette er en av de viktigste årsakene til at ringblomstplanter ikke blomstrer. ... I skyggen kan de produsere løvverk, men få blomster vil vises. Mangel på tilstrekkelig sollys er en veldig vanlig årsak til at det ikke er blomster på morgenfruer.

Hvordan oppfordrer jeg plantene mine til å blomstre?

Få en plante til å blomstre

Hvis det er skyld i for mye nitrogen, kan du gjødsle og vaske overflødig nitrogen ved å dynke planten med vann. Fortsett deretter gjødsling med en blomstrende gjødsel som øker fosfor.

Hvordan gjenoppliver jeg Calibrachoa?

For å gjenopplive gulfarging av calibrachoa, er det viktig å gjødsle calibrachoa-pottene dine hvis bladene blir gule med en halv styrke gjødsel.

Liker Calibrachoa sol eller skygge?

Calibrachoa planter blomstrer best med minst seks timer med full sol, selv om de tåler delvis skygge.

Hvordan gjødsler du Calibrachoa?

For å holde Calibrachoa-planter sterke gjødsles annenhver uke med flytende gjødsel. En gang i måneden hvis du gjødsler med en solid, granulær gjødsel med langsom frigjøring. Mange dyrkere tilfører granulær gjødsel med mer fosfor (andre gjødselnummer) til jorden når de først planter Million Bells.

Blomstrer Calibrachoa hele sommeren?

Superbells® Calibrachoa er utmerkede sommerpresterende ettårige, så lenge deres behov er oppfylt. De er varmetolerante, tåler tørre forhold og blomstrer florert hele sommeren uten dødhode.

Trenger Calibrachoa deadheading?

Calibrachoa Care. Millioner av bjellerplanter har enkle krav: De krever sollys, nok vann og mat. ... Dette regnes som et "selvrensende" anlegg, noe som betyr at det ikke trenger å være dødhode for å fortsette å blomstre; det vil imidlertid ha nytte av en alvorlig kutt ned mot slutten av sommeren.

Hvordan holder du Superbells blomstrende?

Superbells vokser og blomstrer best i solen.

Mer enn 6 timer er enda bedre. De elsker den varme ettermiddagssolen. Sol er det som genererer energi i planter, så jo mer sol de får, desto sterkere vil plantene vokse og jo flere blomster vil de produsere.

Velge sone 9 druer - hva druer vokser i sone 9
Eksempler på denne typen druer inkluderer Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Riesling og Zinfandel, som alle trives i USDA soner 7-10. Av frøfrie variant...
Sone 9 Kale planter kan du dyrke kale i sone 9
Zone 9 Kale Plants: Can You Grow Kale In Zone 9 Kale kan være en av de sunneste plantene du kan dyrke, men det er definitivt en kul væravling. Faktisk...
Sone 9 Urteplanter - Veiledning til dyrking av urter i Sone 9
Følgende liste gir gode eksempler på sone 9 urteplanter som trives i rikelig med sollys om morgenen, med litt beskyttelse om ettermiddagen.Gressløk.Ko...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.