Palm

Pindo Palme Kaldførhet - Kan Pindo Palmer vokse utendørs om vinteren

Pindo Palme Kaldførhet - Kan Pindo Palmer vokse utendørs om vinteren
  • 3363
  • Lester Lawrence

For pindopalmer er det magiske tallet 15 ° F. (-9.4 ° C.) ... Det betyr at de har det bra i solbeltet, men kan pindopalmer vokse utendørs om vinteren noe annet sted? Ja, de kan til og med overleve utendørs ned til USDA hardiness zone 5 - der temperaturen faller til -20 ° F.

  1. Hvor kaldtolerant er Pindo-palmer?
  2. Hvordan overvintrer du en Pindo-palme?
  3. Hvilken temperatur er for kald for palmer?
  4. Vil palmer overleve en hard fryse?
  5. Hva er det mest kalde hardføre palmetreet?
  6. Hvor lenge lever Pindo-palmer?
  7. Når skal jeg dekke over palmetreet mitt om vinteren?
  8. Hvordan holder du Pindo-palmer fra å fryse?
  9. Hvordan beskytter jeg palmetrærne mine fra å fryse i Texas?
  10. Kan palmer overleve i 40 graders vær?
  11. Hvilken temperatur vil drepe et palme?
  12. Dreper kaldt vær palmer?

Hvor kaldtolerant er Pindo-palmer?

Pindo palmetre (Butia capitata)

Det er den eneste kalde, hardføre fjærpalmen og tåler temps så lave som 5 ° F, noe som betyr at den kan vokse så langt nord som New Jersey og British Columbia. Frukt er spiselig og brukes til å lage gelé i Sør-Florida, hvor denne skjønnheten også kalles gelépalme.

Hvordan overvintrer du en Pindo-palme?

Mulch små palmer med et lag hakkede blader. Dekk til bunnen og kronen, men ikke kvis planten helt. Under et kaldt øyeblikk, beskytt hele planten ved å legge en boks eller teppe over bladmassen. Ikke dekk til en håndflate helt (unntatt sollys) i mer enn 3 dager.

Hvilken temperatur er for kald for palmer?

Ingen palmer kan overleve i områder der bakken er frossen fast i flere uker eller måneder av gangen, men et overraskende antall palmearter tåler sporadisk snø og temperaturer så lave som 20 grader - og noen ganger enda lavere.

Vil palmer overleve en hard fryse?

Mens kalde, hardføre palmer tåler frysende temperaturer, kan tropiske palmer lide av kulde. Vanligvis trenger ikke palmeiere som bor i det varme klimaet, å bekymre seg for kaldt vær. Men med uforutsigbare vintre de siste par årene, kommer frysende temperaturer ikke som en overraskelse.

Hva er det mest kalde hardføre palmetreet?

Viftepalmer (Arecaceae-stammen Corypheae; palmer med vifteformede blader) inkluderer alle de hardeste palmer. Vindmøllepalmer (Trachycarpus fortunei, T. takil) - regnes som den mest kalde hardføre håndflaten i verden.

Hvor lenge lever Pindo-palmer?

Moden Pindo Palmhøyde varierer opptil 25 meter høy med en kofferdiameter opptil 2 fot. Levetiden kan være 80 år.

Når skal jeg dekke over palmetreet mitt om vinteren?

Fjern bladene i begynnelsen av mars. Rørisolasjon - Når du bruker vannrørisolasjon, skal du dekke jorden rundt trærne med mulch for å beskytte røttene. Pakk de første 3-6 bladene og kofferten med vannrørisolasjon. Brett toppen for å forhindre at vann kommer inn i isolasjonen.

Hvordan holder du Pindo-palmer fra å fryse?

Så snart prognosen krever sterk kulde, spray pindos fronds og krone med et anti-tørkemiddel. Den tørker til en fleksibel, vanntett film som minimerer vanntap om vinteren. Fest deretter bladene med kraftig hagesnor og pakk dem inn i jute sikret med teip.

Hvordan beskytter jeg palmetrærne mine fra å fryse i Texas?

Dekk forsiktig korte palmer med et teppe eller laken før en forventet frysing. For høyere palmer, kontakt en arborist for å pakke sammen bladene for å beskytte hjertet. Fjern laken og pakk ut bladene etter trusselen om å fryse.

Kan palmer overleve i 40 graders vær?

Mens de fleste palmer tåler kulde bare til 40 ° F, er det hundrevis av typer kaldharde palmer som lett tåler 20 ° F (-7 ° C), og overraskende til og med kalde temperaturer under 0 ° F (-18 ° C). Noen av de kaldtolerante palmer kan vokse på steder som Texas, California, Georgia, Virginia og mye lenger nord.

Hvilken temperatur vil drepe et palme?

Tropiske palmer kan bli skadet når temperaturen faller under førtifem grader, spesielt når temperaturen faller raskt. Når temperaturen er gjennomsnittlig på syttitallet i flere uker om gangen og plutselig faller under førtifem grader, kan fryseskader oppstå veldig raskt.

Dreper kaldt vær palmer?

Fordi palmer er tropiske, vokser de året rundt og sovner ikke i kulden. Dette betyr at en plutselig hard frysing kan sjokkere trærne og drepe dem, sa Bolles.

Fjelllaurbær Kaldførhet Hvordan ta vare på fjelllaurbær om vinteren
For vinterpleie på fjelllaurbær, legg til et tykt lag halmbark eller hakkede blader når været blir isete. Dette vil forhindre ekstreme svingninger i j...
Forplantning av fjelllaurbærfrø Hvordan plante fjellblomsterfrø
Fjelllaurbærfrø spiser vanligvis lett, og når de er plantet, har frøene en tendens til å vokse ganske sakte.Skjær flere frøbøtter av en moden fjelllau...
Stiklinger fra fjell Laurel busker Hvordan rot fjell laurbær stiklinger
Rooting Mountain Laurel from Cuttings Skjær bunnen av hver på begge sider av stammen, og dypp deretter basene i rothormon. Plant hver i en liten behol...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.