Pothos

Dårlige Pothos Leaf Vekst Årsaker For Stunted Leaves On Pothos

Dårlige Pothos Leaf Vekst Årsaker For Stunted Leaves On Pothos
  • 4381
  • William Hensley

Pothos-problemer med vann For lite vann er en vanlig årsak til stuntede Pothos-planter. Disse tropiske plantene krever filtrert lys, høy luftfuktighet og vokser best i temperaturer på 70 til 90 grader F. (21-32 ° C.). All plantevekst er redusert i temperaturer over eller under de som er oppført.

  1. Hvorfor er pothosbladene mine små?
  2. Hvordan lager du pothosblader større?
  3. Er pothos sakte voksende?
  4. Bør jeg tåke pothosene mine?
  5. Kan pothos leve i vann for alltid?
  6. Hvordan gjenoppliver du en pothos-plante?
  7. Hvor ofte skal pothos vannes?
  8. Gjør pothos som kaffegrut?
  9. Hvordan vet jeg om pothosene mine har rotrot?
  10. Hvor lenge lever pothosplanter?

Hvorfor er pothosbladene mine små?

Mangel på passende lys, gjødsel rik på næringsstoffer og utilstrekkelig vanning er tre hovedårsaker til at pothos utvikler mindre blader. Å takle disse viktige problemene sammen med regelmessig beskjæring hjelper pothos å opprettholde løvet og produsere større sunne blader.

Hvordan lager du pothosblader større?

Du kan bruke kompost eller flytende tangløsning for å gjødsle jorden minst en eller to ganger i måneden. Dette vil øke løvveksten og få planten til å se tyngre og fyldigere ut. For en solid gjødsel, dryss den anbefalte mengden på jorden og bland den lett inn med en håndsparkel.

Er pothos sakte voksende?

Pothos eføy er en rask dyrker - den kan vokse opp til en fot i månedene mellom desember og mai. Pothos kan vokse 20 til 40 fot høye og 3 til 6 fot brede under ideelle forhold. Ivy foretrekker sterkt, indirekte lys og vokser best ved 70 til 90 grader Fahrenheit.

Bør jeg tåke pothosene mine?

Nei, du skal ikke tåle pothosene dine. Det krever det ikke. ... Group Mist sier at potteplanter fra eksotiske klima liker tåken siden de er fuktighetselskere Team Don't Mist hevder at misting ikke virkelig forbedrer fuktigheten, og faktisk kan forårsake andre problemer som spredning av skadedyr så vel som mikroorganismer.

Kan pothos leve i vann for alltid?

Pothos kan leve i vann for alltid så lenge du gir det riktig pleie og vedlikehold. Du må skifte vannet hvert par uker og tilveiebringe de riktige næringsstoffene ved hjelp av flytende gjødsel. Du må rengjøre beholderen noen få uker, spesielt hvis det vokser alger i den.

Hvordan gjenoppliver du en pothos-plante?

Start med å flytte anlegget ditt til et middels lett sted etterfulgt av en passende vanningsplan. Tilsett også en liten mengde gjødsel etter behov. Selv om pothosene dine ser døde ut, betyr det ikke at det er over. Det er en mulighet for at du kan gjenopplive dine døende pothos med de riktige ressursene.

Hvor ofte skal pothos vannes?

Vanligvis vann hver 1-2 uke, slik at jorda tørker ut mellom vanningene. Forvent å vanne oftere i lysere lys og sjeldnere i svakt lys.

Gjør pothos som kaffegrut?

Kaffe er en utmerket naturlig gjødsel for pothos hvis den brukes riktig. Kaffe har et høyt innhold av nitrogen som fungerer som et utmerket næringsstoff for pothosplantene. Det anbefales å blande kaffegrut og kompost eller lage en flytende kaffekompost for ideell vekst. Pothos dras veldig godt av kaffegrut.

Hvordan vet jeg om pothosene mine har rotrot?

Droopy blader, gule og brune flekker på bladene, stunted vekst og grøtaktig røtter er vanlige tegn på rotrot i pothos. Bladene til pothosene dine vil gi deg flere signaler om at de lider og stresses, spesielt innenfra.

Hvor lenge lever pothosplanter?

Faktisk, som potteplante, blir potter noen ganger dyrket i vann uten jord i det hele tatt. En pothos kan leve en normal levetid (fem til ti år) i vann så lenge du gir den en allsidig flytende gjødsel.

Hurtig tips Bruk riktig jord til containerhage
Du må se etter et medium som inneholder veldig lite, om noen, jord i det hele tatt. ... Ekte potteblanding er formulert spesielt for hagearbeid i cont...
Organiske hagearbeidstips for nybegynnere
Velg ditt nettsted. Velg et sted som mottar minst 6 til 8 timer sollys hver dag. ... Bruk stor jord. Utmerket jord fylt med næringsstoffer er en vikti...
Hvordan pH-balanse mellom jord påvirker hagen din
Jordens pH-verdi påvirker direkte næringstilgangen. Planter trives best i forskjellige pH-områder i jorda. ... Grønnsaker, gress og de fleste prydplan...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.