Blight

Southern Blight On Beets Lær om behandling av Southern Blight Beet

Southern Blight On Beets Lær om behandling av Southern Blight Beet
  • 3332
  • Henry Hill

Det er ingen garantert sørlig røde behandling når sykdommen har smittet grønnsakene. Ved tidlige tegn på denne sykdommen kan du bruke soppdrepende midler på plantene og jorden rundt dem, men hvis grønnsakene allerede er forvrengt og råtner, er det for sent. Forebygging er vanligvis den beste handlingen.

  1. Hvordan behandles Southern blight?
  2. Hvordan behandles Sclerotium Rolfsii?
  3. Hvordan identifiserer du sørlig rødhet??
  4. Hvilke sykdommer kan rødbeter få?
  5. Hvordan dreper jeg sørbrann?
  6. Hvorfor er min krypende Jenny Brown?
  7. Hvordan behandler du hosta blight?
  8. Hvordan behandler du røde Phytophthora?
  9. Kan paprika få tomatskader?
  10. Hvordan behandler du røde flekker på bladene?

Hvordan behandles Southern blight?

Behandling av jord med varme (inkludert soloppgang), soppdrepende midler eller fumiganter, kulturelle manipulasjoner, organiske endringer, gjødsel eller biologiske behandlinger kan bidra til å kontrollere sørlig kull.

Hvordan behandles Sclerotium Rolfsii?

Styringssystemer som kan redusere sykdommens alvorlighetsgrad inkluderer følgende:

  1. Forsikre deg om at planterester har spaltet før plantingen.
  2. Dyp pløying av jord for å begrave vertsrester og sklerotier er et nyttig tiltak.
  3. Inkluder ikke-følsomme avlinger som mais og små korn i rotasjoner for å redusere nivået av inokulum i jord.

Hvordan identifiserer du sørlig rødhet??

Hvordan ser Southern blight ut? Sørlig rødme fører i utgangspunktet til et vanndråpt utseende på nedre blader eller vannbløte lesjoner (flekker) på nedre stilker. Enhver plantedel som er nær eller i kontakt med jorda kan bli smittet.

Hvilke sykdommer kan rødbeter få?

Fotogalleri med grønnsaksproblemer - Rødbeter

Sykdommer
Phoma bladflekk og rotråte Pulveraktig mugg Ramularia bladflekkRhizoctonia basal petiole og kroneinfeksjon Rust Scab
Insekt / midd skadedyr
Bladlus Bladorm RotbladlusSpringtails Edderkoppmidd

Hvordan dreper jeg sørbrann?

Department of Agriculture Spesialavlinger. "Det jeg har bestemt meg for er at Priaxor påføres to ganger per sesong etter planting er det mest effektive soppdrepende middelet mot sørlig kviste på tomater," sa han. “Cabrio og Fontelis er også effektive, men ikke i samme grad som Priaxor.

Hvorfor er min krypende Jenny Brown?

Ofte kalt grå mugg, kan Botrytis blight påvirke mange planter, inkludert de i Lysimachia-slekten. Denne soppsykdommen er mest utbredt under regnfulle forhold når temperaturene er rundt 60 grader. Når været favoriserer soppsykdommer, se etter en brun misfarging på den krypende Jenny.

Hvordan behandler du hosta blight?

Container-dyrket skyggehus hostas

Fjern syke blader og legg i en lukket beholder for avhending utenfor gården. Påfør soppdrepende middel umiddelbart på plantestubber etter at bladene er fjernet, og sørg for at soppdreper metter jorden for å drepe konidier som har kommet inn i media.

Hvordan behandler du røde Phytophthora?

Kraftvask for å fjerne jord er et godt første trinn, etterfulgt av skylling med et desinfiseringsmiddel. Soppdrepende midler. Det er en rekke soppdrepende stoffer som er merket for bruk på paprika for å håndtere Phytophthora røde (se tabellen nedenfor). Det nyeste produktet, Orondis, har veldig god effekt mot denne sykdommen.

Kan paprika få tomatskader?

Tidlig blight er en soppsykdom som er spesielt rettet mot tomater, men som også rammer poteter, paprika og aubergine. Tidlig rødhet kan infisere planter nesten når som helst i vekstsesongen.

Hvordan behandler du røde flekker på bladene?

Der sykdommen har vært et vedvarende problem, bruk et effektivt soppdrepende middel hver 14. til 21. dag når forholdene er gunstige for infeksjon. Når symptomene på rødbladflekk vises, anbefales tankblandinger av kontakt og systemiske soppdrepende midler for kurativ kontroll.

Aleppo Pine Informasjon Hvordan dyrke et Aleppo Pine Tree
Hvordan dyrker du Aleppo-furu?Hvor lenge lever Aleppo-furutrær?Hvor mye vann trenger en Aleppo furu?Hva spiser Aleppo-furutreet?Hvordan beskjærer du A...
Pendula Informasjon - Tips om hvordan du kan dyrke et gråtende hvitt furutre
Plant treet ditt i direkte sol eller i en blanding av sol og skygge. Informasjon om hvordan man kan vokse en gråtende hvit palme indikerer at arten ha...
Hva er en Lacebark Pine Lær om Lacebark Pine Trees
Lacebark furu er et eviggrønt tre som gir ekstra vinterinteresse med bark og furuskegler. Det kan telles blant hjortebestandige planter. Løvverk: Mørk...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.