Spicebush

Spicebush-informasjon Lær om å dyrke en Spicebush-plante

Spicebush-informasjon Lær om å dyrke en Spicebush-plante
  • 3500
  • Pierce Walters
  1. Hvordan vokser du krydderbusk?
  2. Hvor raskt vokser krydderbusk?
  3. Hvor skal jeg plante krydderbusken min?
  4. Hvor høy vokser krydderbusk?
  5. Trenger spicebush sol?
  6. Vokser krydderbusk i skyggen?
  7. Er krydderbusker spiselige?
  8. Hvor langt fra hverandre skal jeg plante krydderbusk?
  9. Er Lindera benzoin invasiv?
  10. Er spicebush selvbestøvende?
  11. Kan du trimme krydderbusk?
  12. Kan du beskjære krydderbusk?

Hvordan dyrker du krydderbusk?

Plante krydderbusk i fuktig, godt drenert jord. Spicebush trives i fullt sollys eller delvis skygge. Gjødsle krydderbusken om våren med en balansert, granulær gjødsel med et NPK-forhold som 10-10-10. Beskjær etter blomstring, om nødvendig, for å opprettholde ønsket størrelse og form.

Hvor raskt vokser krydderbusk?

Veksthastigheten til plantene våre har vært en fot eller mer per år når den er ung. To til tre meter høye planter vokser vanligvis 9-11 meter høye på seks år. Også for slike planter har fruktingen begynt i løpet av de første tre til seks årene.

Hvor skal jeg plante krydderbusken min?

Spicebush planter vil vokse i sol, delvis skygge eller til og med skygge. I et skyggefullt område vil den ha en lavere bladtetthet og en mer åpen og vidstrakt vekst. Høstbladfarge forbedres med økningen i sollys. I sør kan det ha nytte av delvis skygge.

Hvor høy vokser krydderbusk?

Northern spicebush er en enkelt- eller fåstammet, løvfellende busk, 6-12 ft. høye, med blanke blader og grasiøse, slanke, lysegrønne grener.

Trenger spicebush sol?

Lys. Spicebush vokser best i full sol til delvis skygge forhold.

Vokser krydderbusk i skyggen?

Instrukser for etablering og stell. Voks i moderat, middels våt, godt drenert jord. Høstfarge er best i solrike områder. Tåler full skygge, men vane blir mer åpen.

Er krydderbusker spiselige?

Spicebush er en mellomstor busk, hjemmehørende i det meste av det østlige Nord-Amerika. ... I likhet med kristtorn er spicebush en todelt busk, noe som betyr at kvinnelige og kvinnelige blomster bæres på separate planter. Begge produserer attraktive blomster og høstløvverk, men bare hunnene har spiselige bær.

Hvor langt fra hverandre skal jeg plante krydderbusk?

Avstand: 8 - 12 fot. Dybde: Plante så flekken på stammen er på samme nivå som tidligere plantet. Spredning: 8 - 12 fot. Farge: Gule blomster.

Er Lindera benzoin invasiv?

Spicebush (Lindera benzoin)

Det er det faktisk ikke, og dets grunne rutesystemer og raskt voksende tendenser gjør det til en av de mest utbredte invasive buskene vi kommer over i vårt arbeid. Når du bestemmer deg for hva som går i plenen din, velger du i stedet den fantastiske Spicebush.

Er spicebush selvbestøvende?

Planten er ikke selvfruktbar.

Kan du trimme krydderbusk?

Hvis krydderbusken din har vokst ut av plassen eller har døde, ødelagte eller ødelagte greiner, bør du beskjære. Spice bush har få sykdomsproblemer, men riktig beskjæring øker kraft og balanse og forbedrer buskens grasiøse, naturlige form.

Kan du beskjære krydderbusk?

Beskjær den nordlige krydderbussen med beskjæringssaks, som kan gjøre skarpe kutt opp til to tommer i diameter. Tynn busken ved å kutte skrøpelige og ødelagte greiner til opprinnelsesstedet. Tynning gir en mer åpen busk, understreker grenens indre struktur og styrker planten.

Hvordan lage en vintergrønnsakshage
Legg til et lag med ferdig kompost og mulch: Skyv til side mulch, trekk eventuelt ugress og legg til et 1-2-tommers lag ferdig kompost. Dekk sengene l...
Regionale hagetips for september
NordøstPlant en dekkavling for å unngå erosjon av vinterjord.I langt nordlige regioner, som nordlige Maine, planter vårpærer.Slutt å vanne eviggrønne ...
Planlegging og planting av høstens grønnsakshage
Hva gjør jeg med grønnsakshagen min om høsten?Når skal jeg plante høstens grønnsakshage?Hvilke grønnsaker kan jeg plante nå for høsthøstingen?Hvordan ...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.