Tomater

Talladega planteinfo Dyrking av Talladega-tomater i hagen

Talladega planteinfo Dyrking av Talladega-tomater i hagen
  • 2196
  • David Taylor
  1. Hva er de beste tomatene å dyrke i Louisiana?
  2. Hva forårsaker greenback på tomater?
  3. Kan jeg plante tomatene mine ute nå?
  4. Hvor mange tomater får du fra en plante?
  5. Er det for sent å plante tomater i Louisiana?
  6. Når skal du plante tomater i Louisiana?
  7. Kan du spise tomater med greenback?
  8. Hvordan får jeg tomatene til å bli røde?
  9. Hvorfor råtner tomatene mine før de modner?
  10. Hva er den beste måten å dyrke tomater ute på?
  11. Hvilken måned skal du plante tomater?
  12. Hva er hemmeligheten bak å dyrke tomater?

Hva er de beste tomatene å dyrke i Louisiana?

Louisiana-anbefalte varianter inkluderer Better Boy, Big Beef, Fantastic, Jet Star, Juliet og Terrific. Bestem tomater - også kalt “bush” -tomater - vokser til en fast moden størrelse og modner all frukten i løpet av en kort periode, vanligvis ca. 2 uker.

Hva forårsaker greenback på tomater?

Greenback og den indre hvite eller gulfargede misfargingen (noen ganger kalt 'whitewall') er problemer forårsaket av overflødig lys og temperatur og utilstrekkelig kaliumgjødsel under fruktutvikling og modning. De finnes vanligvis på drivhus i stedet for utetomater.

Kan jeg plante tomatene mine ute nå?

I de fleste regioner er jorda ikke varm nok til å plante tomater utendørs til slutten av våren og forsommeren, unntatt i sone 10, hvor de er en høst- og vinteravling. ... På grunn av deres relativt lange vekstsesongkrav (og sen plantedato), plant små "startplanter" eller transplantasjoner i stedet for frø.

Hvor mange tomater får du fra en plante?

Mange mennesker som dyrker tomater, spør ”Hvor mange tomater per plante kan jeg få?”De fleste produserer i gjennomsnitt ca. 10 kilo tomater per plante. I følge LDSprepper, ved å følge noen tips som inkluderer å få de riktige tomatene for ditt område, kan du høste 50 til 80 pund per plante.

Er det for sent å plante tomater i Louisiana?

Svar: Tomater er uten tvil den mest populære grønnsaken å dyrke i hager. Tomattransplantasjoner plantes best fra begynnelsen av mars til midten av april her i Sør-Louisiana. Det er for sent å plante frø med mindre du velger varmetolerante sorter.

Når skal du plante tomater i Louisiana?

Vårtomater plantes umiddelbart etter den siste frosten, vanligvis 15. mars i Sør-Louisiana og 1. april i Nord-Louisiana. Vårtomater høstes gjennom juni og noen ganger senere hvis det ble plantet varmsettede varianter. Vårsesongen er optimal for arvestomater, hybrider og typer som ikke er varme.

Kan du spise tomater med greenback?

Skulle tomatene dine utvikle greenback, kan de modne delene av frukten fortsatt spises. Bare fjern de mørke, umodne delene og kast dem.

Hvordan får jeg tomatene til å bli røde?

Temperaturene er for varme

Sammen med etylen, dikterer temperaturen når pigmentet begynner å endre seg. Den optimale temperaturen for at tomater skal bli røde er 68-77 ° F. Litt varmere er greit, men når temperaturen overstiger 85-90 ° F, maler modningsprosessen til stopp, eller i det minste bremser.

Hvorfor råtner tomatene mine før de modner?

Et vann gjennomvåt sted i blomstreenden av tomatfrukter er det klassiske symptomet på blomsterråte. Dette relativt vanlige hageproblemet er ikke en sykdom, men heller en fysiologisk lidelse forårsaket av kalsiumubalanse i planten. ... De vann fuktede områdene forstørres og blir mørkebrune og læraktige.

Hva er den beste måten å dyrke tomater ute på?

Så tidlig, men ikke for tidlig - mars eller april - i en oppvarmet propagator. Så en tidlig sort hvis du vil ha raskest mulig høst (Real Seeds har et godt utvalg av tidlige tomater). Når du potter dem i sine egne potter, bruk torvfri kompost av god kvalitet, da dette kan utgjøre hele forskjellen for tidlig vekst.

Hvilken måned skal du plante tomater?

Tomater løper på varme; planter sent på våren og forsommeren unntatt i sone 10, hvor de er en høst- og vinteravling. For å få et forsprang på dyrking, plant startplanter i stedet for frø.

Hva er hemmeligheten bak å dyrke tomater?

Å legge til det er en no-brainer! Spred et 2-3 ”lag med organisk mulch rundt plantene, og la det være 2” plass rundt stammen slik at vannet kan nå røttene. Beskytt planter mot varme. Varm sol kan forårsake solskolding, og etterlate tomater med bleke, læraktige flekker på fruktene som pucker når de skal modnes.

Tips for Bulb Fly Control Lær hvordan du dreper pærefluer
Senk løftede pærer i vann som er 111 grader Fahrenheit (44 C.) i 40 minutter. Du kan drepe voksne ved å spraye pyretrinbaserte insektmidler i bunnen a...
Sovende pære vanning - vanner jeg pærer etter at blomster er borte
Om sovende pærevanning I områder som ikke drenerer like fritt, kan den samme berøringstesten brukes, men vannmengden vil reduseres betydelig for å for...
Flower Bulb Division Hvordan og når du skal dele plantepærer
Når du deler pæreplanter, er det viktig å vente til løvverket dør naturlig tilbake, vanligvis om høsten. Pærene trenger bladverket for å lagre energi ...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.