Comice

Hva er Comice Pears Lær om pleie av Comice Pear Tree

Hva er Comice Pears Lær om pleie av Comice Pear Tree
  • 3288
  • David Taylor
  1. Er Comice pæretrær selvbestøvende?
  2. Hvor store blir Comice pæretrær?
  3. Hvordan bruker du Comice pærer?
  4. Hvor vokser Comice-pærer?
  5. Hvor stort blir et dverg Comice-pæretre?
  6. Hva er en Royal Riviera-pære?
  7. Er Comice pærer myke?
  8. Hva ligner på en Comice-pære?

Er Comice pæretrær selvbestøvende?

Comice pærer begynner som gule blomster på våren. Deres evne til å produsere uten kryssbestøvning avhenger av hvor treet ligger. I det vestlige USA regnes de som selvfruktbare, men produserer enda bedre med en bestøver.

Hvor store blir Comice pæretrær?

Unngå områder i nærheten av bygninger og kraftledninger, fordi Comice-pæretrær kan vokse opp til 40 fot høye og 25 fot brede.

Hvordan bruker du Comice pærer?

Comice pærer er best egnet for rå applikasjoner, da deres søte, saftige og myke kjøtt ikke holder godt med matlaging. De kan kuttes og serveres alene eller sammen med kremete oster for komplementær smak.

Hvor vokser Comice-pærer?

Comice er Harry & David Royal Riviera® gavepakke pære dyrket i Oregon's Rogue Valley.

Hvor stort blir et dverg Comice pæretre?

Moden størrelse

Standard Bartlett-pære vokser til en høyde på ca. 20 'og en spredning på rundt 20' ved modenhet. Dvergsorten vokser til en høyde på 12–15 'med en spredning på ca. 10'.

Hva er en Royal Riviera-pære?

Royal Riviera Pears er en spesiell type Comice-pære, og så mye mer. Disse utsøkte pærene ble først identifisert i Frankrike i 1856 og ble kjent for sine saftige, buttery og eksepsjonelt søte egenskaper. ... Denne Comice pærevarianten er kjent for å være vanskelig å dyrke.

Er Comice pærer myke?

Kjennetegn: Barlettpærer kommer i både gule og røde; røde Bartletts er vanlige i hele U.S. Bortsett fra en forskjell i farge, deler de to variantene mange kvaliteter: en delikat tynn hud, en søt smak og en bit som er saftig og myk.

Hva ligner på en Comice-pære?

I likhet med Seckel og Comice er Forelle en mindre pære. Kjøttet er tettere og grovere enn andre pæresorter, og det har en søt, kanel-krydder smak som er ganske unik. Smaken til Forelle forbedres når du parrer den med en skarp ost.

Hibiscus for kaldt klima Tips om å dyrke hardfør hibiscus i sone 4
Kan hibiskus vokse i sone 4?Hvordan tar du vare på en hardfør hibiskus om vinteren?Kan du dyrke hibiskus i kaldt klima?Kan hibiskusplanter overleve ut...
Hibiscus For Zone 5 Gardens Tips on Zone 5 Hibiscus Care
Hibiscusplanter har en tendens til å kreve mye vann og vokse best i full sol til lys skygge. Gjennom hele blomstringsperioden brukte dødhode blomster ...
Lyskrav for hibiskus - hvor mye lys trenger en hibiskus
Sørg for å gi din tropiske hibiskus mye sol. Jo mer direkte sol de får, jo bedre vil de blomstre. Minst 6 til 8 timer er optimal for primærblomstring,...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.