Desmodium

Hva er Desmodium-planter - Hvordan dyrke en Desmodium-plante

Hva er Desmodium-planter - Hvordan dyrke en Desmodium-plante
  • 3945
  • Peter Kennedy
  1. Hvordan vokser du desmodium?
  2. Hvor lang tid tar desmodium å modnes?
  3. Hvor vokser desmodium?
  4. Er desmodium flerårig?
  5. Hvordan spiser du desmodiumfrø?
  6. Hva brukes desmodium til?
  7. Hvordan ser desmodium ut?
  8. Hvordan vokser lusern i Kenya?
  9. Hvilken type frukt er desmodium?
  10. Er desmodium et protein?
  11. Hvordan planter du Rensonii?

Hvordan vokser du desmodium?

Bor frøet i grunne furer 2.5 cm dypt avstand på 30 cm eller 50 cm; dekk med lite jord. For avling med Napier-gress, lag furer mellom eller langs Napier-radene og bor desmodiumfrø og gjødselblanding i furer. Bruk modne deler av desmodium vinstokker. Bruk nyklippte vinstokker.

Hvor lang tid tar desmodium å modnes?

Det beste innhøstingsregimet er å kutte med 12 ukers mellomrom minst 10 cm over jordnivået. Desmodium - Napier-blanding: Første høsting bør være minst fire måneder etter etablering, eller når Napier er ca. 1 m høy og med et intervall på 4 til 10 uker deretter.

Hvor vokser desmodium?

Desmodium uncinatum - (Jacq.DC

Vanlig navnSilverleaf desmodium. Spansk flåttkløver
USDA hardførhet10-12
Kjente farerIngen kjent
HabitaterDet er en subtropisk plante. I Argentina vokser den fra havnivå til 1000 moh.
OmrådeAmerika.

Er desmodium flerårig?

Desmodium er en stor flerårig tropisk grovfôr. Det gjør det bedre i høyder mellom 500 og 2500 m i tropene. Den vokser godt i bakker. Den kan dyrkes i områder der den årlige nedbøren er over 900 mm og opp til 3000 mm.

Hvordan spiser du desmodiumfrø?

For best resultat, så straks så på en god jordbasert kompost. Dekk frøene med finkorn eller kompost til omtrent sin egen dybde. De kan sås når som helst, og spiring kan noen ganger være raskere hvis den holdes ved 15 til 20 grader C.

Hva brukes desmodium til?

Tradisjonelt brukes medlemmer av slekten Desmodium til behandling av revmatisme, feber, dysenteri, hoste, malaria og hepatitt, mens de fleste Desmodium-arter brukes i tradisjonell kinesisk medisin til behandling av feber, for å nøytralisere toksiner, hemme smerter og undertrykkende hoste (Ma et al., ...

Hvordan ser desmodium ut?

Greenleaf desmodium er en stor etterfølgende og krypterende flerårig. Den har en sterk taproot og de lange etterfølgende stilkene kan rote ved nodene hvis de er i kontakt med fuktig jord. Disse stilkene er rillede, hårete og rødbrune i fargen og forgrener seg fritt; det er finere og mindre hårete enn 'Silverleaf' (D. uncinatum).

Hvordan vokser lusern i Kenya?

Bruk sertifiserte frø til å så på rad 45 cm fra hverandre på et fint, fuktig og ugressfritt såbed med en hastighet på 3-4 kg per dekar. Jorda skal være dype og godt drenert. Unngå jord som er saltvann, vanntett eller har skadelige herbicider.

Hvilken type frukt er desmodium?

Desmodium-arter har blomstrende frukt (fig. 1). Mens uorganiserte trikomer ble observert, kan andre typer forekomme, inkludert uniseriate, globose og subulate.

Er desmodium et protein?

Greenleaf desmodium har en relativt dårlig næringsverdi for en belgfrukter. Proteininnholdet er i 12-21% DM-området, med et gjennomsnitt på 15.5% DM, og veldig høye nivåer av fiber (ADF mer enn 30% DM), inkludert lignin (ca. 9% DM).

Hvordan planter du Rensonii?

Hell en (1) klype Indigofera eller Rensonii frø i en (1) meter lang linje (to meter lang for Flemingia, Acid Ipil-ipil og Calliandra.Merk: Når du planter frøene, er det bare å dekke dem med lite jord (omtrent som størrelsen på frøene selv). Sørg for å plante dem etter regn eller litt våt jord.

Rot Strawberry Rhizoctonia Rot Controlling Rhizoctonia Rot Of Strawberries
Strawberry Rhizoctonia Rot Controlling Rhizoctonia Rot Of Strawberries
Hvordan forhindrer du Strawberry rotrot?Hvordan behandler du jordbærrotrot?Hvordan behandler du svartrotrot?Hvorfor råtner jordbærene mine før de modn...
Rot Canna Lily Rot Hva som forårsaker rådnende Canna Rhizomes
Canna Lily Rot Hva som forårsaker rådnende Canna Rhizomes
Hva som forårsaker Canna Rhizome Rot? ... Jord uten ordentlig drenering og for mye regn (eller overvann) på en overfylt seng av canna-rhizomer tillate...
Rot Phytophthora rotrot i sitrus - hva som forårsaker sitrusmater rotrot
Phytophthora rotrot i sitrus - hva som forårsaker sitrusmater rotrot
Phytophthora rotrot i sitrus er forårsaket av de patogene soppene P. citrophthora og / eller P. nicotianae. Underjordiske symptomer er tap av materøtt...

Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.